Termékajánló

Álltalunk forgalmazott kompresszorok

Magasnyomású
  
 
További termékek
 
Középnyomású
  
 
További termékek
 
Notice: Undefined variable: evente in /home/httpd/www/budakapocs.hu/html/nevnap.php on line 42

Notice: Undefined variable: evente in /home/httpd/www/budakapocs.hu/html/nevnap.php on line 42
2023. június 11. vasárnap - Barnabás
Címünk: 2030 Érd, Éva u. 53. | Mobil: (+36) 30/3141970  |  E-mail:
Szolgáltatások - Buda-Kapocs Kft.
Szolgáltatások

Szolgáltatásink tekintetében figyelmünk középpontjában a minőség és hatékonyság áll. Fő profilunk a magasnyomású légzésvédelmi kompresszorok szervízelése és javítása, de foglalkozunk tűzoltó tömlők időszakos nyomáspróbájával, gépjárműfecskendők és egyéb oltó berendezések alkalmassági vizsgálatával, sűrített levegős palackok nyomáspróbájával, valamint INTERSPIRO típusú légzőkészülékek felülvizsgálatával és javításával. Mindezen tevékenységekre OKF engedéllyel rendelkezünk.

 

Magasnyomású légzésvédelmi kompresszorok szervízelése és javítása

Cégünk több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a BAUER, BAUER-POSEIDON, Coltri, Nardi gyártmányú magasnyomású légzésvédelmi kompresszorok javításában. Ezeket a gépeket rendszeresen karban kell tartani részben a légzésvédelem biztonsága érdekében, részben pedig a meghibásodások elkerülése érdekében. Vállaljuk ezen gépek időszakos karbantartását, illetve szükség esetén javítását vagy teljes felújítását.

Vissza a lap tetejére


Tűzoltó tömlők nyomáspróbája

A tűzoltó szakfelszerelések felülvizsgálatát a belügyminisztérium által kiadott rendelet szabályozza, mely szerint a készenlétben tartott tűzoltó tömlők nyomáspróbája évente elvégzendő.
Vállaljuk bármely méretű nyomótömlők helyszíni időszakos nyomáspróbáját. Nem kell lemálháznia, elszállítania és napokig otthagynia egy telephelyen a tömlőket. Gyors és helyszíni nyomáspróbát ajánlunk.

Vissza a lap tetejére

 

Gépjármű fecskendők és egyéb szivattyúk alkalmassági vizsgálata

Az utóbbi években belügyi rendelet írja elő a készenlétben tartott gépjármű fecskendők, különleges szerek valamint a hordozható szivattyúk éves "alkalmassági vizsgálatát".
Az alkalmassági vizsgálat tartalmazza a gépjármű felépítmények tűzoltástechnikai teljesítménymérését, a beépített gépészeti és elektromos berendezések működési ellenőrzését, illetve a hordozható szivattyúk teljesítménymérését és működőképesség ellenőrzését.
Saját fejlesztésű - kalibrált - berendezéssel a helyszínen vállaljuk mindennemű víz és hab oltóanyagot használó gépjármű felépítmény és hordozható szivattyú alkalmassági vizsgálatát.

Vissza a lap tetejére

 

Sűrített levegővel töltött palackok nyomáspróbája

A sűrített levegős palackok öregedésük miatt nagy veszélyt hordoznak magukban. A belső korrózió, a fal elvékonyodása, repedések a palack felrobbanásához vezethetnek. Ennek megelőzésére szolgál a hatóságilag is előírt, acél palackok esetében 5, composit palackok esetében 3 évenkénti nyomáspróba. Ennek során az üzemi nyomás 1,5-szörösével terheljük a palackot, így a hiba kiderül, biztonságossá válik a palack további használata.

A művelet hatósági felügyelet mellett történik.

Cégünk 10 éve látja el a tűzoltók által használt 300 báros sűrített levegős palackok nyomáspróbáját. De hasonló tapasztalatokkal bír a búvárok által használt 200 báros palackok nyomáspróbájában is.
Nyomáspróbát igény felmerülése esetén tartunk, melyre előzetes megbeszélés alapján cégünk székhelyére kell szállítani a palackokat.
Tűzoltóságok által használt acél palackok tisztítását, festését illetve szelepjavítását is vállaljuk.

Vissza a lap tetejére

 

INTERSPIRO típusú légzőkészülékek karbantartása és javítása

A légzőkészülékek különösen kiemelt fontosságú élet és munkavédelmi berendezések. Felhasználói körük rendkívül széles, így általánosan használják tűzeseteknél, vegyi baleseteknél, de hasonlóan az ipar, a felhasználóipar és a mezőgazdaság, a csatornákban végzendő munkáktól az uszodákon keresztül a mezőgazdasági silók takarításáig. A búvárkészülékek ipari és sportcélú felhasználása pedig közismert.
Fentiekből következik, hogy ezen készülékek hibátlan működése alpvető életvédelmi feladat.

Vállaljuk az INTERSPIRO légzőkészülékek időszakos felülvizsgálatát és javítását. A munkákat nagy darabszám esetén a helyszínen végezzük, így nem kell elszállítania készülékeit.

Vissza a lap tetejére

 

Minden jog fenntartva! 2019 Buda-Kapocs Kft.